Gemini

Gemini


GEM-M-GLO Gemini Machine

GEM-M-GLO Gemini Machine

GEM-M-GLO Gemini - Crafters Companion - Electrische embossing en stansmachine. Inhoud in de doos:* Gemini Stansmachine* Transparante snijplaten* Zwarte snijplaat* Metalen snijplaat* Magneet mat* Plastic shim* Rubber embossing mat* Embossingfolders (3 designs)* Snijmallen (Set van 16 stuks)* Introductie DVD* GebruiksaanwijzingDe Gemini is sneller, lichter en stiller dan andere electrische stans- en embossingmachines en heeft een slank uiterlijk. Hij is ontworpen voor gedetailleerde stansen en stanst bovendien cardstock, vinyl, folie en meerdere lagen stof. (afhankelijk van de gebr..
€199,95 Excl. BTW: €165,25
€199,95 Excl. BTW: €165,25
Rubber Embossing Mat - Gemini

Rubber Embossing Mat - Ge..

Rubber Embossing Mat - Gemini - GEM-ACC-RUBM  Magnetische mat voor de Gemini Dit is een verbruiksartikel en is onderworpen aan normale slijtage Deze verpakking bevat twee rubberen matten.  Om goed te zorgen voor uw platen, is het belangrijk om deze na iedere keer te roteren en te draaien.   Als de plaat begint te buigen, draai hem dan om en voer hem door de machine totdat deze opnieuw vlak is, hierna blijven roteren en omdraaien zoals normaal. 01-19..
€11,75 Excl. BTW: €9,71
€11,75 Excl. BTW: €9,71
Plastic Shim - Gemini

Plastic Shim - Gemini

Plastic Shim - Gemini - GEM-ACC-PLAS  Kunststof Shim voor de Gemini Dit is een verbruiksartikel en is onderworpen aan normale slijtage Deze verpakking bevat één plastic shim.    Om goed te zorgen voor uw platen, is het belangrijk om deze na iedere keer te roteren en te draaien.   Als de plaat begint te buigen, draai hem dan om en voer hem door de machine totdat deze opnieuw vlak is, hierna blijven roteren en omdraaien zoals normaal.  01-19 ..
€11,75 Excl. BTW: €9,71
€11,75 Excl. BTW: €9,71
Metal Cutting Plate - Gemini

Metal Cutting Plate - Gem..

Metal Cutting Plate - Gemini - GEM-ACC-METP Reserveplaat voor de Gemini stansmachine  Metaal snijplaat voor de Gemini Dit is een verbruiksartikel en is onderworpen aan normale slijtage Deze verpakking bevat één metalen plaat.  Om goed te zorgen voor uw platen, is het belangrijk om deze na iedere keer te roteren en te draaien.  Als de plaat begint te buigen, draai hem dan om en voer hem door de machine totdat deze opnieuw vlak is, hierna blijven roteren en omdraaien zoals normaal  01-19..
€11,75 Excl. BTW: €9,71
€11,75 Excl. BTW: €9,71
Magnetic Shim Gemini - (2pk)

Magnetic Shim Gemini - (2..

Magnetic Shim Gemini - (2pk) - GEM-ACC-MAGS  Magnetische mat voor de Gemini Dit is een verbruiksartikel en is onderworpen aan normale slijtage Deze verpakking bevat twee rubberen matten.   Om goed te zorgen voor uw platen, is het belangrijk om deze na iedere keer te roteren en te draaien.    Als de plaat begint te buigen, draai hem dan om en voer hem door de machine totdat deze opnieuw vlak is, hierna blijven roteren en omdraaien zoals normaal. 01-19 ..
€11,75 Excl. BTW: €9,71
€11,75 Excl. BTW: €9,71
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5