Kleurboeken

Kleurboeken


Marij Rahder kleurboek 7 - MRCB07

Marij Rahder kleurboek 7 ..

Marij Rahder kleurboek 7 - MRCB07 Voor iedereen die stempelt.. voor iedereen die houdt van kleuren... voor iedereen die graag kaarten maakt...en voor iedereen die even de gedachten op nul wil zetten met een creatief uurtje. Geen grote platen, maar kleine handzame afbeeldingen. ..
€3,95 Excl. BTW: €3,73
€3,95 Excl. BTW: €3,73
Marij Rahder kleurboek 6 - MRCB06

Marij Rahder kleurboek 6 ..

Marij Rahder kleurboek 6 - MRCB06 Prachtige afbeeldingen om kaarten of labels mee te maken, of om in te lijsten. Met teksten om in te kleuren en mandala's. Diverse afbeeldingen voor creatieve jongens en meiden van 8 tot 88 jaar. 4 bladzijden, enkelzijdig bedrukt op hoogwaardig tekenpapier. Weer een bonte verzameling mooie en leuke zwart-witjes om met veel plezier in te kleuren. Kleinere bijplaatjes geschikt om een kadolabel van te maken met een bijpassende tekst. Genoeg materiaal om er ook iets moois van te maken als het inkleuren is gedaan. Als ik wat voorbeelden klaar heb, komen ..
€3,95 Excl. BTW: €3,73
€3,95 Excl. BTW: €3,73
Marij Rahder kleurboek 5 - MRCB05

Marij Rahder kleurboek 5 ..

Marij Rahder kleurboek 5 - MRCB05 Prachtige afbeeldingen om kaarten of labels mee te maken, of om in te lijsten. Met teksten om in te kleuren en mandala's. Diverse afbeeldingen voor creatieve jongens en meiden van 8 tot 88 jaar. 4 bladzijden, enkelzijdig bedrukt op hoogwaardig tekenpapier. Mandala's U kent ze vast wel, de repeterende patronen die zoâ??n prachtig eindresultaat geven. Ze dienden als inspiratiebron voor deze uitgave. De hoofdplaatjes passen op de 13,5 cm grote wenskaarten, u kunt er dus ook een mooi kadootje van maken. Gedrukt op fijn tekenpapier met makkelijke kaders..
€3,95 Excl. BTW: €3,73
€3,95 Excl. BTW: €3,73
Marij Rahder kleurboek 4 - MRCB04

Marij Rahder kleurboek 4 ..

Marij Rahder kleurboek 4 - MRCB04 Prachtige afbeeldingen om kaarten of labels mee te maken, of om in te lijsten. Met teksten om in te kleuren en mandala's. Diverse afbeeldingen voor creatieve jongens en meiden van 8 tot 88 jaar. 4 bladzijden, enkelzijdig bedrukt op hoogwaardig tekenpapier. ..
€3,95 Excl. BTW: €3,73
€3,95 Excl. BTW: €3,73
Marij Rahder kleurboek 3 - MRCB03

Marij Rahder kleurboek 3 ..

Marij Rahder kleurboek 3 - MRCB03 Prachtige afbeeldingen om kaarten of labels mee te maken, of om in te lijsten. Met teksten om in te kleuren en mandala's. Diverse afbeeldingen voor creatieve jongens en meiden van 8 tot 88 jaar. 4 bladzijden, enkelzijdig bedrukt op hoogwaardig tekenpapie ..
€3,95 Excl. BTW: €3,73
€3,95 Excl. BTW: €3,73
Marij Rahder kleurboek 2

Marij Rahder kleurboek 2

Marij Rahder kleurboek 2 Met nog meer afbeeldingen, waaronder mandala's, voor een kaart maar ook als kadolabel. Vele uren kleurplezier en zoals gezegd, van 8 tot 88 jaar. En het maakt niet uit waarmee u kleurt, de fijne kwaliteit van het papier zorgt voor een mooi egaal effect. Voor creatieve meisjes en jongens, meneren en mevrouwen. Slijp de punten en aan de slag!       ..
€3,95 Excl. BTW: €3,73
€3,95 Excl. BTW: €3,73
Marij Rahder kleurboek 1

Marij Rahder kleurboek 1

Marij Rahder kleurboek 1 Voor iedereen die stempelt.. voor iedereen die houdt van kleuren... voor iedereen die graag kaarten maakt...en voor iedereen die even de gedachten op nul wil zetten met een creatief uurtje.. Mijn eerste kleurboek is er. Geen grote platen, maar kleine handzame afbeeldingen zoals u een beetje van me gewend bent. Het inkleuren is een kleine vlucht aan het nemen en zorgt voor veel ontspannen uurtjes. Geschikt voor kleur- en aquarelpotloden, markers of stiften. 4 Vellen met tekeningen en teksten op een hoogwaardige kwaliteit tekenpapier.     ..
€3,95 Excl. BTW: €3,73
€3,95 Excl. BTW: €3,73
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7