Stempelinkt en accessoires

Stamping tool

Stamping tool

Stamping tool - Marianne Design - The Stamp Master Advanced - LR0029 Inhoud 3 pcs, 20 x 20cm workspace, includes 2 magnets. 09-19..
€20,95 Excl. BTW: €17,31
€20,95 Excl. BTW: €17,31
LR0021 Stempelreinigingsset

LR0021 Stempelreinigingss..

Merk : Marianne DesignAfmetingen: 190x260x40 mm 08-19..
€9,95 Excl. BTW: €8,22
€9,95 Excl. BTW: €8,22
Card Deco Essentials Fade-Resistant Dye Ink - Ultramarine - CDEIPU020

Card Deco Essentials Fade..

Card Deco Essentials Fade-Resistant Dye Ink - Ultramarine - CDEIPU020 Card Deco Essentials Pure is een kleurechte dye inkt, zuurvrij, op waterbasis. De inkt droogt snel en vervaagt niet.De inkt is ook geschikt om, met behulp van wat water en een kwastje, stempels in te kleuren. Hiervoor breng je eerst inkt aan op b.v. een acrylic block of een transparante sheet en neem je de inkt op met het kwastje. Hoe meer lagen je aanbrengt, hoe dieper de kleur wordt. Met behulp van een Blending Tool kun je de inkt als achtergrond aanbrengen op (glad) papier. 05-19..
€1,85 Excl. BTW: €1,53
€1,85 Excl. BTW: €1,53
Card Deco Essentials Fade-Resistant Dye Ink - Sea Blue - CDEIPU019

Card Deco Essentials Fade..

Card Deco Essentials Fade-Resistant Dye Ink - Sea Blue - CDEIPU019 Card Deco Essentials Pure is een kleurechte dye inkt, zuurvrij, op waterbasis. De inkt droogt snel en vervaagt niet.De inkt is ook geschikt om, met behulp van wat water en een kwastje, stempels in te kleuren. Hiervoor breng je eerst inkt aan op b.v. een acrylic block of een transparante sheet en neem je de inkt op met het kwastje. Hoe meer lagen je aanbrengt, hoe dieper de kleur wordt. Met behulp van een Blending Tool kun je de inkt als achtergrond aanbrengen op (glad) papier. 05-19..
€1,85 Excl. BTW: €1,53
€1,85 Excl. BTW: €1,53
Card Deco Essentials Fade-Resistant Dye Ink - Light Blue - CDEIPU018

Card Deco Essentials Fade..

Card Deco Essentials Fade-Resistant Dye Ink - Light Blue - CDEIPU018 Card Deco Essentials Pure is een kleurechte dye inkt, zuurvrij, op waterbasis. De inkt droogt snel en vervaagt niet.De inkt is ook geschikt om, met behulp van wat water en een kwastje, stempels in te kleuren. Hiervoor breng je eerst inkt aan op b.v. een acrylic block of een transparante sheet en neem je de inkt op met het kwastje. Hoe meer lagen je aanbrengt, hoe dieper de kleur wordt. Met behulp van een Blending Tool kun je de inkt als achtergrond aanbrengen op (glad) papier. 05-19..
€1,85 Excl. BTW: €1,53
€1,85 Excl. BTW: €1,53
Card Deco Essentials Fade-Resistant Dye Ink - Emerald - CDEIPU017

Card Deco Essentials Fade..

Card Deco Essentials Fade-Resistant Dye Ink - Emerald - CDEIPU017 Card Deco Essentials Pure is een kleurechte dye inkt, zuurvrij, op waterbasis. De inkt droogt snel en vervaagt niet.De inkt is ook geschikt om, met behulp van wat water en een kwastje, stempels in te kleuren. Hiervoor breng je eerst inkt aan op b.v. een acrylic block of een transparante sheet en neem je de inkt op met het kwastje. Hoe meer lagen je aanbrengt, hoe dieper de kleur wordt. Met behulp van een Blending Tool kun je de inkt als achtergrond aanbrengen op (glad) papier. 05-19..
€1,85 Excl. BTW: €1,53
€1,85 Excl. BTW: €1,53
Card Deco Essentials Fade-Resistant Dye Ink - Sky Blue - CDEIPU016

Card Deco Essentials Fade..

Card Deco Essentials Fade-Resistant Dye Ink - Sky Blue - CDEIPU016 Card Deco Essentials Pure is een kleurechte dye inkt, zuurvrij, op waterbasis. De inkt droogt snel en vervaagt niet.De inkt is ook geschikt om, met behulp van wat water en een kwastje, stempels in te kleuren. Hiervoor breng je eerst inkt aan op b.v. een acrylic block of een transparante sheet en neem je de inkt op met het kwastje. Hoe meer lagen je aanbrengt, hoe dieper de kleur wordt. Met behulp van een Blending Tool kun je de inkt als achtergrond aanbrengen op (glad) papier. 05-19..
€1,85 Excl. BTW: €1,53
€1,85 Excl. BTW: €1,53
Card Deco Essentials Fade-Resistant Dye Ink - Sea Blue - CDEIPU015

Card Deco Essentials Fade..

Card Deco Essentials Fade-Resistant Dye Ink - Sea Blue - CDEIPU015 Card Deco Essentials Pure is een kleurechte dye inkt, zuurvrij, op waterbasis. De inkt droogt snel en vervaagt niet.De inkt is ook geschikt om, met behulp van wat water en een kwastje, stempels in te kleuren. Hiervoor breng je eerst inkt aan op b.v. een acrylic block of een transparante sheet en neem je de inkt op met het kwastje. Hoe meer lagen je aanbrengt, hoe dieper de kleur wordt. Met behulp van een Blending Tool kun je de inkt als achtergrond aanbrengen op (glad) papier. 05-19..
€1,85 Excl. BTW: €1,53
€1,85 Excl. BTW: €1,53
Card Deco Essentials Fade-Resistant Dye Ink - Eggplant - CDEIPU014

Card Deco Essentials Fade..

Card Deco Essentials Fade-Resistant Dye Ink - Eggplant - CDEIPU014 Card Deco Essentials Pure is een kleurechte dye inkt, zuurvrij, op waterbasis. De inkt droogt snel en vervaagt niet.De inkt is ook geschikt om, met behulp van wat water en een kwastje, stempels in te kleuren. Hiervoor breng je eerst inkt aan op b.v. een acrylic block of een transparante sheet en neem je de inkt op met het kwastje. Hoe meer lagen je aanbrengt, hoe dieper de kleur wordt. Met behulp van een Blending Tool kun je de inkt als achtergrond aanbrengen op (glad) papier. 05-19..
€1,85 Excl. BTW: €1,53
€1,85 Excl. BTW: €1,53
Card Deco Essentials Fade-Resistant Dye Ink - Purple - CDEIPU013

Card Deco Essentials Fade..

Card Deco Essentials Fade-Resistant Dye Ink - Purple - CDEIPU013 Card Deco Essentials Pure is een kleurechte dye inkt, zuurvrij, op waterbasis. De inkt droogt snel en vervaagt niet.De inkt is ook geschikt om, met behulp van wat water en een kwastje, stempels in te kleuren. Hiervoor breng je eerst inkt aan op b.v. een acrylic block of een transparante sheet en neem je de inkt op met het kwastje. Hoe meer lagen je aanbrengt, hoe dieper de kleur wordt. Met behulp van een Blending Tool kun je de inkt als achtergrond aanbrengen op (glad) papier. 05-19..
€1,85 Excl. BTW: €1,53
€1,85 Excl. BTW: €1,53
Card Deco Essentials Fade-Resistant Dye Ink - Lilac - CDEIPU012

Card Deco Essentials Fade..

Card Deco Essentials Fade-Resistant Dye Ink - Lilac - CDEIPU012 Card Deco Essentials Pure is een kleurechte dye inkt, zuurvrij, op waterbasis. De inkt droogt snel en vervaagt niet.De inkt is ook geschikt om, met behulp van wat water en een kwastje, stempels in te kleuren. Hiervoor breng je eerst inkt aan op b.v. een acrylic block of een transparante sheet en neem je de inkt op met het kwastje. Hoe meer lagen je aanbrengt, hoe dieper de kleur wordt. Met behulp van een Blending Tool kun je de inkt als achtergrond aanbrengen op (glad) papier. 05-19..
€1,85 Excl. BTW: €1,53
€1,85 Excl. BTW: €1,53
Card Deco Essentials Fade-Resistant Dye Ink - Magenta - CDEIPU011

Card Deco Essentials Fade..

Card Deco Essentials Fade-Resistant Dye Ink - Magenta - CDEIPU011 Card Deco Essentials Pure is een kleurechte dye inkt, zuurvrij, op waterbasis. De inkt droogt snel en vervaagt niet.De inkt is ook geschikt om, met behulp van wat water en een kwastje, stempels in te kleuren. Hiervoor breng je eerst inkt aan op b.v. een acrylic block of een transparante sheet en neem je de inkt op met het kwastje. Hoe meer lagen je aanbrengt, hoe dieper de kleur wordt. Met behulp van een Blending Tool kun je de inkt als achtergrond aanbrengen op (glad) papier. 05-19..
€1,85 Excl. BTW: €1,53
€1,85 Excl. BTW: €1,53
Card Deco Essentials Fade-Resistant Dye Ink - Blueberry Purple - CDEIPU010

Card Deco Essentials Fade..

Card Deco Essentials Fade-Resistant Dye Ink - Blueberry Purple - CDEIPU010 Card Deco Essentials Pure is een kleurechte dye inkt, zuurvrij, op waterbasis. De inkt droogt snel en vervaagt niet.De inkt is ook geschikt om, met behulp van wat water en een kwastje, stempels in te kleuren. Hiervoor breng je eerst inkt aan op b.v. een acrylic block of een transparante sheet en neem je de inkt op met het kwastje. Hoe meer lagen je aanbrengt, hoe dieper de kleur wordt. Met behulp van een Blending Tool kun je de inkt als achtergrond aanbrengen op (glad) papier. 05-19..
€1,85 Excl. BTW: €1,53
€1,85 Excl. BTW: €1,53
Card Deco Essentials Fade-Resistant Dye Ink - Bright Pink - CDEIPU009

Card Deco Essentials Fade..

Card Deco Essentials Fade-Resistant Dye Ink - Bright Pink - CDEIPU009 Card Deco Essentials Pure is een kleurechte dye inkt, zuurvrij, op waterbasis. De inkt droogt snel en vervaagt niet.De inkt is ook geschikt om, met behulp van wat water en een kwastje, stempels in te kleuren. Hiervoor breng je eerst inkt aan op b.v. een acrylic block of een transparante sheet en neem je de inkt op met het kwastje. Hoe meer lagen je aanbrengt, hoe dieper de kleur wordt. Met behulp van een Blending Tool kun je de inkt als achtergrond aanbrengen op (glad) papier. 05-19..
€1,85 Excl. BTW: €1,53
€1,85 Excl. BTW: €1,53
Card Deco Essentials Fade-Resistant Dye Ink - Pink - CDEIPU008

Card Deco Essentials Fade..

Card Deco Essentials Fade-Resistant Dye Ink - Pink - CDEIPU008 Card Deco Essentials Pure is een kleurechte dye inkt, zuurvrij, op waterbasis. De inkt droogt snel en vervaagt niet.De inkt is ook geschikt om, met behulp van wat water en een kwastje, stempels in te kleuren. Hiervoor breng je eerst inkt aan op b.v. een acrylic block of een transparante sheet en neem je de inkt op met het kwastje. Hoe meer lagen je aanbrengt, hoe dieper de kleur wordt. Met behulp van een Blending Tool kun je de inkt als achtergrond aanbrengen op (glad) papier. 05-19..
€1,85 Excl. BTW: €1,53
€1,85 Excl. BTW: €1,53
Card Deco Essentials Fade-Resistant Dye Ink - Red - CDEIPU007

Card Deco Essentials Fade..

Card Deco Essentials Fade-Resistant Dye Ink - Red - CDEIPU007 Card Deco Essentials Pure is een kleurechte dye inkt, zuurvrij, op waterbasis. De inkt droogt snel en vervaagt niet.De inkt is ook geschikt om, met behulp van wat water en een kwastje, stempels in te kleuren. Hiervoor breng je eerst inkt aan op b.v. een acrylic block of een transparante sheet en neem je de inkt op met het kwastje. Hoe meer lagen je aanbrengt, hoe dieper de kleur wordt. Met behulp van een Blending Tool kun je de inkt als achtergrond aanbrengen op (glad) papier. 05-19..
€1,85 Excl. BTW: €1,53
€1,85 Excl. BTW: €1,53
Card Deco Essentials Fade-Resistant Dye Ink - Christmas Red - CDEIPU006

Card Deco Essentials Fade..

Card Deco Essentials Fade-Resistant Dye Ink - Christmas Red - CDEIPU006 Card Deco Essentials Pure is een kleurechte dye inkt, zuurvrij, op waterbasis. De inkt droogt snel en vervaagt niet.De inkt is ook geschikt om, met behulp van wat water en een kwastje, stempels in te kleuren. Hiervoor breng je eerst inkt aan op b.v. een acrylic block of een transparante sheet en neem je de inkt op met het kwastje. Hoe meer lagen je aanbrengt, hoe dieper de kleur wordt. Met behulp van een Blending Tool kun je de inkt als achtergrond aanbrengen op (glad) papier. 05-19..
€1,85 Excl. BTW: €1,53
€1,85 Excl. BTW: €1,53
Card Deco Essentials Fade-Resistant Dye Ink - Warm Red - CDEIPU005

Card Deco Essentials Fade..

Card Deco Essentials Fade-Resistant Dye Ink - Warm Red - CDEIPU005 Card Deco Essentials Pure is een kleurechte dye inkt, zuurvrij, op waterbasis. De inkt droogt snel en vervaagt niet.De inkt is ook geschikt om, met behulp van wat water en een kwastje, stempels in te kleuren. Hiervoor breng je eerst inkt aan op b.v. een acrylic block of een transparante sheet en neem je de inkt op met het kwastje. Hoe meer lagen je aanbrengt, hoe dieper de kleur wordt. Met behulp van een Blending Tool kun je de inkt als achtergrond aanbrengen op (glad) papier. 05-19..
€1,85 Excl. BTW: €1,53
€1,85 Excl. BTW: €1,53
Card Deco Essentials Fade-Resistant Dye Ink - Dark Orange - CDEIPU004

Card Deco Essentials Fade..

Card Deco Essentials Fade-Resistant Dye Ink - Dark Orange - CDEIPU004 Card Deco Essentials Pure is een kleurechte dye inkt, zuurvrij, op waterbasis. De inkt droogt snel en vervaagt niet.De inkt is ook geschikt om, met behulp van wat water en een kwastje, stempels in te kleuren. Hiervoor breng je eerst inkt aan op b.v. een acrylic block of een transparante sheet en neem je de inkt op met het kwastje. Hoe meer lagen je aanbrengt, hoe dieper de kleur wordt. Met behulp van een Blending Tool kun je de inkt als achtergrond aanbrengen op (glad) papier. 05-19..
€1,85 Excl. BTW: €1,53
€1,85 Excl. BTW: €1,53
Card Deco Essentials Fade-Resistant Dye Ink - Orange - CDEIPU003

Card Deco Essentials Fade..

Card Deco Essentials Fade-Resistant Dye Ink - Orange - CDEIPU003 Card Deco Essentials Pure is een kleurechte dye inkt, zuurvrij, op waterbasis. De inkt droogt snel en vervaagt niet.De inkt is ook geschikt om, met behulp van wat water en een kwastje, stempels in te kleuren. Hiervoor breng je eerst inkt aan op b.v. een acrylic block of een transparante sheet en neem je de inkt op met het kwastje. Hoe meer lagen je aanbrengt, hoe dieper de kleur wordt. Met behulp van een Blending Tool kun je de inkt als achtergrond aanbrengen op (glad) papier. 05-19..
€1,85 Excl. BTW: €1,53
€1,85 Excl. BTW: €1,53
Card Deco Essentials Fade-Resistant Dye Ink - Ocher - CDEIPU002

Card Deco Essentials Fade..

Card Deco Essentials Fade-Resistant Dye Ink - Ocher - CDEIPU002 Card Deco Essentials Pure is een kleurechte dye inkt, zuurvrij, op waterbasis. De inkt droogt snel en vervaagt niet.De inkt is ook geschikt om, met behulp van wat water en een kwastje, stempels in te kleuren. Hiervoor breng je eerst inkt aan op b.v. een acrylic block of een transparante sheet en neem je de inkt op met het kwastje. Hoe meer lagen je aanbrengt, hoe dieper de kleur wordt. Met behulp van een Blending Tool kun je de inkt als achtergrond aanbrengen op (glad) papier. 05-19..
€1,85 Excl. BTW: €1,53
€1,85 Excl. BTW: €1,53
Card Deco Essentials Fade-Resistant Dye Ink - Canary Yellow - CDEIPU001

Card Deco Essentials Fade..

Card Deco Essentials Fade-Resistant Dye Ink - Canary Yellow - CDEIPU001 Card Deco Essentials Pure is een kleurechte dye inkt, zuurvrij, op waterbasis. De inkt droogt snel en vervaagt niet.De inkt is ook geschikt om, met behulp van wat water en een kwastje, stempels in te kleuren. Hiervoor breng je eerst inkt aan op b.v. een acrylic block of een transparante sheet en neem je de inkt op met het kwastje. Hoe meer lagen je aanbrengt, hoe dieper de kleur wordt. Met behulp van een Blending Tool kun je de inkt als achtergrond aanbrengen op (glad) papier. 05-19..
€1,85 Excl. BTW: €1,53
€1,85 Excl. BTW: €1,53
Cleaning liquid for Stamps - Nellie's Choice - CLFS001

Cleaning liquid for Stamp..

Cleaning liquid for Stamps - Nellie's Choice - CLFS001  Inhoud 20 ml 03-19..
€3,35 Excl. BTW: €2,77
€3,35 Excl. BTW: €2,77
SCT001 Stamp Cleaning Tool - Nellie's Choice

SCT001 Stamp Cleaning Too..

SCT001 Stamp Cleaning Tool - Nellie's Choice (zeer geschikt voor reinigen van stempels op de Stampingbuddy pro)  03-19..
€4,40 Excl. BTW: €3,64
€4,40 Excl. BTW: €3,64
LR0013 Acrylic stamp bloc set

LR0013 Acrylic stamp bloc..

LR0013 Acrylic stamp bloc set - Marianne Design 20% korting verrekend  6 pcs: 10 mm thickness 04-18..
€14,35 Excl. BTW: €11,86
€14,35 Excl. BTW: €11,86
Marianne Design - Acrylic stamp bloc (small) - LR0012

Marianne Design - Acrylic..

Marianne Design - Acrylic stamp bloc (small) - LR0012 Inhoud: 1 stempelblok Afmetingen : 7 cm 01-8..
€5,21 Excl. BTW: €4,31
€5,21 Excl. BTW: €4,31
Marianne Design - Acrylic stamp bloc (large) - LR0011

Marianne Design - Acrylic..

Marianne Design - Acrylic stamp bloc (large) - LR0011 Inhoud: 1 stempelblok Afmetingen :10 cm 01-8..
€7,46 Excl. BTW: €6,17
€7,46 Excl. BTW: €6,17
Tsukineko VersaFine Clair Medium - Golden Meadow VF-CLA-951

Tsukineko VersaFine Clair..

Tsukineko VersaFine Clair Medium - Golden Meadow VF-CLA-951 Van € 5,95 voor € 4,99 Maat / Inhoud 76 x 35mm..
€4,99 Excl. BTW: €4,12
€4,99 Excl. BTW: €4,12
Tsukineko VersaFine Clair Medium - Cheerfull VF-CLA-901

Tsukineko VersaFine Clair..

Tsukineko VersaFine Clair Medium - Cheerfull VF-CLA-901 Van € 5,95 voor € 4,99 Maat / Inhoud 76 x 35mm..
€4,99 Excl. BTW: €4,12
€4,99 Excl. BTW: €4,12
Tsukineko VersaFine Clair Medium - Charming Pink VF-CLA-801

Tsukineko VersaFine Clair..

Tsukineko VersaFine Clair Medium - Charming Pink VF-CLA-801 Van € 5,95 voor € 4,99 Maat / Inhoud 76 x 35mm..
€4,99 Excl. BTW: €4,12
€4,99 Excl. BTW: €4,12
Tsukineko VersaFine Clair Medium - Tulip Red VF-CLA-702

Tsukineko VersaFine Clair..

Tsukineko VersaFine Clair Medium - Tulip Red VF-CLA-702 Van € 5,95 voor € 4,99 Maat / Inhoud 76 x 35mm..
€4,99 Excl. BTW: €4,12
€4,99 Excl. BTW: €4,12
Tsukineko VersaFine Clair Medium - Summertime VF-CLA-701

Tsukineko VersaFine Clair..

Tsukineko VersaFine Clair Medium - Summertime VF-CLA-701 Van € 5,95 voor € 4,99 Maat / Inhoud 76 x 35mm..
€4,99 Excl. BTW: €4,12
€4,99 Excl. BTW: €4,12
Tsukineko VersaFine Clair Medium - Twilight VF-CLA-652

Tsukineko VersaFine Clair..

Tsukineko VersaFine Clair Medium - Twilight VF-CLA-652 Van € 5,95 voor € 4,99 Maat / Inhoud 76 x 35mm..
€4,99 Excl. BTW: €4,12
€4,99 Excl. BTW: €4,12
Tsukineko VersaFine Clair Medium - Medieval Blue VF-CLA-651

Tsukineko VersaFine Clair..

Tsukineko VersaFine Clair Medium - Medieval Blue VF-CLA-651 Van € 5,95 voor € 4,99 Maat / Inhoud 76 x 35mm..
€4,99 Excl. BTW: €4,12
€4,99 Excl. BTW: €4,12
Tsukineko VersaFine Clair Medium - Warm Breeze VF-CLA-603

Tsukineko VersaFine Clair..

Tsukineko VersaFine Clair Medium - Warm Breeze VF-CLA-603 Van € 5,95 voor € 4,99 Maat / Inhoud 76 x 35mm..
€4,99 Excl. BTW: €4,12
€4,99 Excl. BTW: €4,12
Tsukineko VersaFine Clair Medium - Paradise VF-CLA-602

Tsukineko VersaFine Clair..

Tsukineko VersaFine Clair Medium - Paradise VF-CLA-602 Van € 5,95 voor € 4,99 Maat / Inhoud 76 x 35mm..
€4,99 Excl. BTW: €4,12
€4,99 Excl. BTW: €4,12
Tsukineko VersaFine Clair Medium - Blue Bell VF-CLA-601

Tsukineko VersaFine Clair..

Tsukineko VersaFine Clair Medium - Blue Bell VF-CLA-601 Van € 5,95 voor € 4,99 Maat / Inhoud 76 x 35mm..
€4,99 Excl. BTW: €4,12
€4,99 Excl. BTW: €4,12
Tsukineko VersaFine Clair Medium - Shady Lane VF-CLA-552

Tsukineko VersaFine Clair..

Tsukineko VersaFine Clair Medium - Shady Lane VF-CLA-552 Van € 5,95 voor € 4,99 Maat / Inhoud 76 x 35mm..
€4,99 Excl. BTW: €4,12
€4,99 Excl. BTW: €4,12
Tsukineko VersaFine Clair Medium - Rain Forest VF-CLA-551

Tsukineko VersaFine Clair..

Tsukineko VersaFine Clair Medium - Rain Forest VF-CLA-551 Van € 5,95 voor € 4,99 Maat / Inhoud 76 x 35mm..
€4,99 Excl. BTW: €4,12
€4,99 Excl. BTW: €4,12
Tsukineko VersaFine Clair Medium - Verdant VF-CLA-502

Tsukineko VersaFine Clair..

Tsukineko VersaFine Clair Medium - Verdant VF-CLA-502 Van € 5,95 voor € 4,99 Maat / Inhoud 76 x 35mm..
€4,99 Excl. BTW: €4,12
€4,99 Excl. BTW: €4,12
Tsukineko VersaFine Clair Medium - Green Oasis VF-CLA-501

Tsukineko VersaFine Clair..

Tsukineko VersaFine Clair Medium - Green Oasis VF-CLA-501 Van € 5,95 voor € 4,99 Maat / Inhoud 76 x 35mm..
€5,99 Excl. BTW: €4,95
€5,99 Excl. BTW: €4,95
Tsukineko VersaFine Clair Medium - Acorn VF-CLA-453

Tsukineko VersaFine Clair..

Tsukineko VersaFine Clair Medium - Acorn VF-CLA-453 Van € 5,95 voor € 4,99 Maat / Inhoud 76 x 35mm..
€4,99 Excl. BTW: €4,12
€4,99 Excl. BTW: €4,12
Tsukineko VersaFine Clair Medium - Pinecone VF-CLA-452

Tsukineko VersaFine Clair..

Tsukineko VersaFine Clair Medium - Pinecone VF-CLA-452 Van € 5,95 voor € 4,99 Maat / Inhoud 76 x 35mm..
€4,99 Excl. BTW: €4,12
€4,99 Excl. BTW: €4,12
Tsukineko VersaFine Clair Medium - Fallen Leaves VF-CLA-451

Tsukineko VersaFine Clair..

Tsukineko VersaFine Clair Medium - Fallen Leaves VF-CLA-451 Van € 5,95 voor € 4,99 Maat / Inhoud 76 x 35mm..
€4,99 Excl. BTW: €4,12
€4,99 Excl. BTW: €4,12
Tsukineko VersaFine Clair Medium - Morning Mist VF-CLA-352

Tsukineko VersaFine Clair..

Tsukineko VersaFine Clair Medium - Morning Mist VF-CLA-352  Van € 5,95 voor € 4,99 Maat / Inhoud 76 x 35mm..
€4,99 Excl. BTW: €4,12
€4,99 Excl. BTW: €4,12
Tsukineko VersaFine Clair Medium - Nocturne VF-CLA-351

Tsukineko VersaFine Clair..

Tsukineko VersaFine Clair Medium - Nocturne VF-CLA-351 Van € 5,95 voor € 4,99 Maat / Inhoud 76 x 35mm..
€4,99 Excl. BTW: €4,12
€4,99 Excl. BTW: €4,12
Tsukineko VersaFine Clair Medium - Glamorous VF-CLA-201

Tsukineko VersaFine Clair..

Tsukineko VersaFine Clair Medium - Glamorous VF-CLA-201 Van € 5,95 voor € 4,99 Maat / Inhoud 76 x 35mm..
€4,99 Excl. BTW: €4,12
€4,99 Excl. BTW: €4,12
Tsukineko VersaFine Clair Medium - Monarch VF-CLA-152

Tsukineko VersaFine Clair..

Tsukineko VersaFine Clair Medium - Monarch VF-CLA-152 Van € 5,95 voor € 4,99 Maat / Inhoud 76 x 35mm..
€4,99 Excl. BTW: €4,12
€4,99 Excl. BTW: €4,12
Tsukineko VersaFine Clair Medium - Chianti VF-CLA-151

Tsukineko VersaFine Clair..

Tsukineko VersaFine Clair Medium - Chianti VF-CLA-151 Van € 5,95 voor € 4,99 Maat / Inhoud 76 x 35mm..
€4,99 Excl. BTW: €4,12
€4,99 Excl. BTW: €4,12
Tsukineko VersaFine Clair Medium - Fantasia VF-CLA-102

Tsukineko VersaFine Clair..

Tsukineko VersaFine Clair Medium - Fantasia VF-CLA-102 Van € 5,95 voor € 4,99 Maat / Inhoud 76 x 35mm..
€4,99 Excl. BTW: €4,12
€4,99 Excl. BTW: €4,12
Tsukineko VersaFine Clair Medium - Purple Delight VF-CLA-101

Tsukineko VersaFine Clair..

Tsukineko VersaFine Clair Medium - Purple Delight VF-CLA-101 Van € 5,95 voor € 4,99 Maat / Inhoud 76 x 35mm..
€4,99 Excl. BTW: €4,12
€4,99 Excl. BTW: €4,12
Joy Crafts Blending matten - 6200/0241

Joy Crafts Blending matte..

Joy Crafts Blending matten - 6200/0241 Van € 2,50 voor € 1,88 Maat / Inhoud 2pcs / 300x220 / 145x145 mm Voor al uw verf-en stempelwerk, als mengsheet en ter bescherming van de ondergrond...
€1,88 Excl. BTW: €1,55
€1,88 Excl. BTW: €1,55
JoyCrafts Hobbydoseerlepels - 6200/0235

JoyCrafts Hobbydoseerlepe..

JoyCrafts Hobbydoseerlepels - 6200/0235 Van € 1,99 voor € 1,75 Kunststof doseerlepeltjes voor glitterpoeder of anders...
€1,75 Excl. BTW: €1,45
€1,75 Excl. BTW: €1,45
JoyCrafts Dauber large - 6200/0224

JoyCrafts Dauber large - ..

JoyCrafts Dauber large - 6200/0224 Van € 2,50 voor € 2,25 Dauber, voor het aanbrengen van o.a. stempelinkten ..
€2,25 Excl. BTW: €1,86
€2,25 Excl. BTW: €1,86
Tsukineko Jumbo Dauber - ST-000-002

Tsukineko Jumbo Dauber - ..

Tsukineko Jumbo Dauber - ST-000-002 Van € 2,50 voor € 2,25 Super-size sponge dauber voor 2 vingers, formaat 3,5 cm rond. ..
€2,25 Excl. BTW: €1,86
€2,25 Excl. BTW: €1,86
JoyCrafts Plastic Box incl. 3 Daubers - 6200/0220

JoyCrafts Plastic Box inc..

JoyCrafts Plastic Box incl. 3 Daubers - 6200/0220 Van € 9,99 voor € 8,49 Maat / Inhoud 40 vaks /190x130x35 mm Verpreider voor alle inktsoorten over oppervlakten van diverse aard, van papier tot hout.  Kan aangestuurd worden met de vingers...
€8,49 Excl. BTW: €7,02
€8,49 Excl. BTW: €7,02
Stamping Buddy Pro - STB002

Stamping Buddy Pro - STB0..

Stamping Buddy Pro - STB002 ..
€17,50 Excl. BTW: €14,46
€17,50 Excl. BTW: €14,46
Tsukineko - Encore Ink - Four Pack - fourcolor Sweet Dreams UM-402

Tsukineko - Encore Ink - ..

Tsukineko - Encore Ink - Four Pack - fourcolor Sweet Dreams UM-402..
€9,25 Excl. BTW: €7,64
€9,25 Excl. BTW: €7,64
Tsukineko - Encore Ink - Four Pack - fourcolor - Enchanted Evening UM-401

Tsukineko - Encore Ink - ..

Tsukineko - Encore Ink - Four Pack - fourcolor - Enchanted Evening UM-401 ..
€9,25 Excl. BTW: €7,64
€9,25 Excl. BTW: €7,64
Tsukineko - Encore Ink - Bronze UM-024

Tsukineko - Encore Ink - ..

Tsukineko - Encore Ink - Bronze UM-024  Maat: 95x63 mm..
€6,95 Excl. BTW: €5,74
€6,95 Excl. BTW: €5,74
Tsukineko - Encore Ink - Copper UM-022

Tsukineko - Encore Ink - ..

Tsukineko - Encore Ink - Copper UM-022 Maat: 95x63 mm..
€6,95 Excl. BTW: €5,74
€6,95 Excl. BTW: €5,74
Tsukineko - Encore Ink - Champagne UM-020

Tsukineko - Encore Ink - ..

Tsukineko - Encore Ink - Champagne UM-020 Maat: 95x63 mm..
€6,95 Excl. BTW: €5,74
€6,95 Excl. BTW: €5,74
Tsukineko - Encore Ink - Honeydew UM-018

Tsukineko - Encore Ink - ..

Tsukineko - Encore Ink - Honeydew UM-018  Maat: 95x63 mm..
€6,95 Excl. BTW: €5,74
€6,95 Excl. BTW: €5,74
Tsukineko - Encore Ink - Silver UM-012

Tsukineko - Encore Ink - ..

Tsukineko - Encore Ink - Silver UM-012 Maat: 95x63 mm..
€6,95 Excl. BTW: €5,74
€6,95 Excl. BTW: €5,74
Weergeven 1 t/m 64 van in totaal 489